Met Amersfoort?

We vinden het belangrijk dat jij als inwoner of ondernemer in Amersfoort invloed kunt hebben op projecten en besluiten van de gemeente. Met jouw inbreng kunnen we betere plannen maken en zorgvuldiger besluiten nemen.

Met elkaar in gesprek zijn draagt daaraan bij. Dat doen we graag persoonlijk in gesprekken en bijeenkomsten, maar ook online zoals hier. Zo zijn we in gesprek, met jou, met Amersfoort.

Hoe kan ik meedoen?

Per project geven we aan hoe je kunt reageren of mee kunt doen. Het platform Met Amersfoort biedt daarvoor verschillende mogelijkheden zoals stemmen, liken, reageren op een forum of via een reactieformulier en punten markeren op een kaart. Per project zoeken we de meest bij de vraag passende vorm.

Huisregels Met Amersfoort

We vinden het leuk als je actief meedoet, meedenkt en meepraat. Dit kun je doen door te reageren, bijvoorbeeld op een forum. Houd je daarbij aan de onderstaande huisregels. Zo houden we het voor iedereen plezierig en leuk.

 • Blijf bij het onderwerp
 • Probeer kort en bondig te reageren
 • Gebruik geen moeilijke woorden
 • Toon respect voor anderen
 • Vermeld geen persoonsgegevens van andere mensen
 • Wees voorzichtig met het vermelden van je eigen persoonsgegevens
 • Maak geen reclame voor bedrijven en ook niet voor jezelf
 • Foto’s:
  1. Gebruik alleen eigen foto’s.
  2. Zet geen mensen en kentekens herkenbaar op de foto.

Als je de regels overtreedt

Als wij vinden dat een reactie niet voldoet aan de huisregels, dan kunnen we je reactie aanpassen. Bijvoorbeeld door een naam of linkje weg te halen.

Als wij vinden dat jouw reactie de fatsoensnormen overschrijdt, dan verwijderen je reactie (helemaal of gedeeltelijk). Heb je een account op Met Amersfoort? Dan nemen we daarover contact met jou op. In het uiterste geval kan overtreding van de regels leiden tot het verwijderen van je account. 

Vind jij dat de regels worden overtreden?

Vermoed je misbruik? Voel je je niet veilig om je mening te geven? Of vind je dat een bepaalde reactie de fatsoensnormen overschrijdt? Neem dan contact op met de platformbeheerder via metamersfoort@amersfoort.nl.

Archiefwebsite Met Amersfoort

Ben je op zoek naar informatie die eerder op MetAmersfoort.nl heeft gestaan? Sinds 10 oktober 2022 heeft MetAmersfoort.nl ook een archiefwebsite. In dit online archief vind je alle informatie van alle dagen vanaf 10 oktober 2022 tot en met gisteren. 

Zoeken in de archiefsite

 • gebruik de kalender in de grijze balk links om op datum te zoeken.
 • en/of gebruik de zoekfunctie in de grijze balk links. Hier kun je zoeken op een trefwoord. Je krijgt dan een overzicht van de pagina’s met dat trefwoord. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer je dat open klikt, zie je op welke dag die pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.

Let op! De archiefsite toont informatie. Dagelijks worden digitale 'prints' van de live website gemaakt en hier getoond, om op die manier informatie die intussen is verwijderd of gewijzigd online beschikbaar te houden. De zoekfunctie op de website zelf werkt op de archiefsite niet.

Bezoek de archiefwebsite van Met Amersfoort.

Cookie settings