Contact

We proberen online meedoen zo simpel mogelijk te maken. Kom je er toch niet uit? Geeft niets, we helpen je graag. Neem gerust contact met ons op. We zijn van maandag tot en met vrijdag  bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Bel ons…

Ons telefoonnummer is 14 033. Je krijgt dan een medewerker van ons Klant Contact Centrum aan de lijn. Heb je een algemene vraag over het platform Met Amersfoort? Vraag dan naar Nynke of één van haar collega’s op de webredactie.

Heb je een specifieke vraag over een van de projecten op het platform? Vraag dan naar contactpersoon die staat vermeld op de pagina van het project.  

Stuur een e-mail…

Wil je liever contact per e-mail? Ook dat kan uiteraard. Algemene berichten over het platform Met Amersfoort zijn welkom op metamersfoort@amersfoort.nl. We proberen zo snel mogelijk te reageren.

Specifieke berichten over een van de projecten kun je het beste sturen naar het e-mailadres dat staat vermeld op de pagina van het project. Dan komt het rechtstreeks bij de contactpersoon en krijg je het snelst een reactie.

Cookie settings