Welcome

We vinden het belangrijk dat jij als inwoner of ondernemer in Amersfoort invloed kunt hebben op projecten en besluiten van de gemeente. Met jouw inbreng kunnen we betere plannen maken en zorgvuldiger besluiten nemen.

Met elkaar in gesprek zijn draagt daaraan bij. Dat doen we graag persoonlijk in gesprekken en bijeenkomsten, maar ook online zoals hier. Zo zijn we in gesprek, met jou, met Amersfoort.

Over 'Met Amersfoort'

 

Denk nu mee over...

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Denk nu mee over...","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"5","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-link","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"198607"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Hoe werkt het?

We proberen online meedoen zo simpel mogelijk te maken. Hoe? Dat leggen we uit op de Met Amersfoort-pagina.

Kom je er niet uit? Geeft niets, we helpen je graag. Neem gerust contact met ons op!

Inloggen of niet?

Bij de meeste projecten kun je meedoen zonder te registreren of in te loggen. Voordeel van registreren is dat je projecten kunt volgen: je krijgt dan een notificatie in je mail als er nieuws is.

Ik wil mij registreren
Ik wil inloggen

Jouw gegevens

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Bekijk in onze privacyverklaring en onze cookieverklaring hoe we dat precies doen.  

Heb je hier vragen over? Vertel het ons!

 

 

Cookie settings